10Trade is een Europese broker die werkt met een licentie van CySEC en aangemeld is bij de Nederlandse AFM. Bij 10trade hebben beleggers de mogelijkheid om met meer dan 200 activa te handelen waaronder aandelen, grondstoffen,indexen en natuurlijk verschillende valutaparen.

Ook is het mogelijk om deze activa te verhandelen met verschillende soorten binaire opties waaronder Ladder opties. Op standaard binaire opties kan U rekenen op 81% rendement wanneer U de juiste handelsbeslissing maakt.

Licentie

Zoals hierboven vermeld werkt 10trade met een licentie van CySEC waardoor U ervan verzekerd bent dat alle bedragen tot en met 20,000 euro volledig door CySEC gegarandeerd worden. Zou er dus iets gebeuren met deze broker dan krijgt U altijd uw geld terug mits U minder dan 20.000 euro op uw rekening heeft staan

Handelsplatform

10trade maakt gebruik van Spotoption V2.0 , de nieuwste versie van het Spotoption handelsplatform. Dit platform wordt door bijna 200 binaire opties brokers wereldwijd gebruikt.

Bankieren

Zoals het een goede binaire opties broker beaamd kan men bij 10trade kiezen uit veel verschillende methodes om geld te storten en op te nemen. Omdat 10trade volledig in het Nederlands (en met een Nederlandse klantenservice) beschikbaar is ontbreekt iDeal natuurlijk niet.

Een rekening bij 10trade opent U al vanaf $200 en met gebruik van iDeal kan u binnen enkele minuten al beginnen met handelen.

In tegenstelling tot veel andere broker berekent 10trade u geen kosten wanneer U geld wilt opnemen door middel van uw credit kaart.

Educatief

10trade onderscheid zich van andere Spotoption binaire opties brokers door veel educatief material beschikbaar te maken. Denk hierbij aan eBooks, videos en webinars. Ook is het mogelijk om naar live feeds van 10trade te kijken waar veel informatie over de markt en signalen worden gedeeld met mensen die bij 10trade handelen. Ook is er een mogelijkheid om 1 op 1 met een financiele expert te spreken die U zal begeleiden en trainen in het handelen met binaire opties.

Klantenservice

Zoals hierboven vermeld en zoals U kan verwachten van een binaire opties broker waar wij zelf handelen is de klantenservice bij 10trade van de hoogste kwaliteit. Nederlands sprekende medewerkers zullen u altijd vriendelijk te woord staan of dit nu via email, live chat of telefoon gaat. Elke keer dat wij een vraag stelde werdt deze professioneel en tijdig beantwoord.

Conclusie

Zoals U waarschijnlijk al is opgevallen vermelden wij heel weinig binaire opties brokers op binaireopties.nl. Dit komt omdat wij vanaf dag 1 uitsluitend binaire opties brokers vermelden die aan al onze eisen voldoen, die werken met een licentie, beschikbaar zijn in het Nederlands en waar wij zelf al geruime tijd handelen voor echt geld.

10Trade is de 3rde broker waar wij al geruime tijd probleemloos handelen en die voldoet aan alle bovenstaande voorwaarden. Wij hebben dus besloten om 10trade te vermelden op onze site en kunnen deze binaire opties broker hartelijk aanbevelen.