Bij de handel in binaire opties hoef je geen ​​financieel genie te zijn om een groot rendement te behalen. Er zijn 4 gouden regels met betrekking tot de handel in binaire opties en het naleven van deze regels geeft u de beste mogelijkheid op het maken van winnende trades wanneer u handelt op de financiële markten.

Regel # 1: Doe je Huiswerk

Voor het plaatsen van een trade moet je een serieuze reden hebben om aan te nemen dat de prijs van een activa omhoog of omlaag zal gaan. Je keuze baseren op dingen zoals onderbuikgevoel is geen optie. Je moet jekeuzes voor  trades baseren op harde feiten, net als elke succesvolle ondernemer. Dit betekent  met behulp van fundamentele of technische analyse of een combinatie van beide. Dit kan in feite iets eenvoudigs zijn als het lezen van dagelijks binaire opties nieuws, zodat u zich bewust bent van de laatste ontwikkelingen van de activa die u wilt handelen.

Regel # 2: Bestudeer uw Activa

Men kan het feit niet onderschatten dat u een gedegen kennis zou moeten hebben van elk activa  die u wilt handelen. Er zijn veel connecties en relaties tussen de verschillende activa, zoals valuta en grondstoffen. Voor iemand die nieuw is met handelen is de sleutel zich te focussen op een beperkt aantal activa en het leren waarom de prijzen op een bepaalde manier zullen bewegen. Een voorbeeld hiervan is dat de goud en olie prijzen zullen worden gerelateerd aan de prijs van de EUR / USD .

Regel # 3 Wees Flexibel

Door Binaire Opties is het mogelijk om te profiteren van bullish, bearish en volatiele markten. Maar zorg ervoor dat u de beste strategie selecteert  voor de handel in de huidige marktomstandigheden en zorg ervoor dat deze word vastgehouden. Een goed voorbeeld hiervan is de zogenaamde straddle strategie die u uw winst kan laten verdubbelen als de juiste marktomstandigheden zich voordoen. Maar deze strategie zal absoluut niet werken wanneer de markt zich slechts in een enkele richting beweegt.

Regel # 4 Beheer uw geld

Money Management is vaak een vergeten aspect van de handel in binaire opties, maar het mag zeker niet worden verwaarloosd. In principe komt dit neer op het vastellen van stevige grenzen zoals ,hoeveel geld je gaat investeren in een trade en hoeveel risico je neemt in de totale handelssessie. Er zullen momenten zijn waarop je trades zult verliezen en het beheer van geld is er om ervoor te zorgen dat je je niet bankroet raakt.