De snelste manier om geld te verdienen (of te verliezen) met binaire opties is door te handelen met binaire opties die maar 60 seconden duren. Deze variant van de binaire optie is sinds enkele jaren beschikbaar bij de beste binaire opties brokers waaronder Stockpair.

Binaire Opties van 60 seconden worden steeds meer populair omdat het mogelijk is om tot 85% rendement te behalen in een enkele minuut. Mede doordat deze opties zo kort duren is het van vitaal belang dat je alleen bij de beste brokers handelt. Je wilt natuurlijk niet dat er proberen zijn met de kwalitiet van de koersen/prijzen of met de kwaliteit van het handelsplatform die het resultaat van je binaire optie kunnen beinvloeden.

Het is dus essentieel dat een binaire opties broker de snelst mogelijke verbindingen heeft met een leverancier van koersen zoals Reuters. Het is ook essentieel dat de software waar de broker op draait dit soort snelle binaire opties juist uitvoert.

Als een broker al problemen heeft met het uitvoeren van binaire opties die langer duren (en dit is zeker het geval bij sommige binaire opties brokers) dan is het natuurlijk niet verstandig om binaire opties van 60 seconden (of wat voor binaire optie dan ook) daar te handelen.

Bij een kwaliteits broker zoals Stockpair die veel geld hebben gestoken in de ontwikkeling van hun eigen software en die niet bezuinigen op de kost van servers en market feeds is het mogelijk om binaire opties van 60 seconden te handelen in de wetenschap dat je geen problemen zal ondervinden.