Omdat wij zelf al een aantal jaren met binaire opties handelen hebben wij natuurlijk zelf al een aantal fouten gemaakt. Om te voorkomen dat je dezelfde fouten maakt als ons vatten wij de belangrijkste lessen die wij geleerd hebben samen in dit artikel over binaire opties advies.

Het eerste binaire opties advies wat wij je willen meegeven is om nooit zomaar te gaan handelen bij een binaire opties broker. Toen wij voor het eerst begonnen met het handelen in binaire opties maakten wij de fout om te gaan handelen bij veel verschillende brokers.

Dit heeft ons veel geld gekost simpelweg omdat niet alle binaire opties brokers hetzelfde zijn. Bij sommige brokers die wij probeerden was het moeilijk om geld op te nemen, en bij sommigen deed de software het niet goed waardoor wij trades verloren die we hadden moet winnen.

Een aantal brokers werkten niet met realtime market rates waardoor je al voordat je een binaire optie had gekocht achter de feiten aanliep.

Andere binaire opties brokers bleken malafide brokers te zijn die er alleen maar op uit waren zoveel mogelijk klanten te benadelen.

Wees dus zorgvuldig wanneer je besluit om bij een binaire opties broker te gaan handelen en ga niet zomaar in op bijvoorbeeld mooie bonus aanbiedingen.

Het tweede stukje advies dat wij je graag zouden meegeven is voor diegenen die nog nooit eerder met een binaire optie hebben gehandeld.

Hoewel het wel degelijk mogelijk is om geld te verdienen met binaire opties moet je er wel voor zorgen dat je meer dan ongeveer 53% van de tijd wint.

Dit is mogelijk maar niet als je zomaar begint met handelen en allemaal verschillende activa/vervaltijden gaat proberen. Doe je dit wel dan zal je hoogst waarschijnlijk je geld snel verliezen.

Heb je dus nog nooit eerder met binaire opties gehandeld hou het dan bij 1 of 2 activa en kies voor de wat langere vervaltijden.(dus niet 60 seconden).

Een goede aanrader is bijvoorbeeld om met Olie te beginnen en om te leren welke factoren de olieprijs doen bewegen. Alleen al door het nieuws over de olieprijs dagelijks te volgen zal je veel goede momenten tegenkomen om in olie te gaan handelen door middel van een binaire optie.