In dit artikel laten we je zien hoe je met binaire opties de AEX kan handelen. De AEX is natuurlijk een van de meest gehandelde indexen in Nederland en het handelen hiervan met binaire opties brengt definitieve voordelen met zich mee.

Niet alleen is het mogelijk om hoger rendement te behalen met binaire opties ook kan dit rendement veel sneller worden behaald dan met andere methoden om te handelen zoals traditionele opties.

Als broker gebruiken wij voor deze trade Stockpair waar je dus ook binaire opties op de AEX kan handelen en rendementen kan ontvangen die oplopen tot 85%.

In dit geval hebben we gekozen voor een binaire optie op de AEX met een vervaltijd van 60 minuten. Dit houdt in dat als we de richting van de koers van de AEX juist voorspellen en deze inderdaad 60 minuten later hoger of lager is (afhankelijk van onze keuze) we een winst van 82% zullen ontvangen.

Wij zijn/waren van mening dat de koers van de AEX hoger zou zijn in 60 minuten dus kiezen/kozen wij voor een ‘Hoger’ binaire optie ter waarde van 500 USD.

Hierboven zie je het resultaat van onze binaire opties trade op de AEX. De koers was uiteindelijk hoger dan de openingskoers dus ontvingen wij 82% winst en verdienden wij $401.