Het aandeel AIR France-KLM is ook een erg populair actief onder Nederlandse handelaren van binaire opties. Hoewel niet veel binaire opties brokers dit aandeel aanbieden kan je wel in AIR France-KLM handelen bij de grootste binaire opties broker in Nederland, Stockpair.

AIR France KLM Feiten

Voorbeeld van een Binaire Optie op AIR France KLM

Zoals hierboven vermeld is het mogelijk om in het aandeel AIR France KLM te handelen bij binaire opties broker Stockpair. In het volgende voorbeeld zie je een screenshot van een typische hoog of lager binaire optie bij deze broker.

Zoals bij alle soorten binaire opties het geval is staat het rendement vast op het moment dat je een binaire optie koopt. Het rendement verschilt wel afhankelijk van welke vervaltijd je voor kiest. In dit geval hebben wij gekozen voor een vervaltijd van slechts tien minuten maar ook andere vervaltijden zijn beschikbaar bij deze broker en dit actief.

Bij een winnende binaire optie die 10 minuten duurt (ie als we de juiste richting van de koers kiezen) zal deze optie een rendement van 78% opleveren.