Onder beleggers in Nederland is BMW een erg populair aandeel dat veel verhandeld wordt.BMW is een duits bedrijf dat zowel auto’s als motorfietsen produceert. BMW is gevestigd in Munchen waar ook de fabriek en het BMW Museum te vinden is. BMW is eigenaar van het prestigeuze automerk Rolls Royce en tevens eigenaar van het Mini merk.

Binaire Opties BMW zijn steeds meer in trek bij Nederlandse binaire opties handelaren aangezien een van de grootste Nederlandse binaire opties brokers Stockpair dit aandeel heeft toegevoegd aan hun lijst van activa.

Voor het gemak hebben wij hierboven een screenshot van het aandeel BMW waarop je de koers kan zien van 2007 tot en met heden. Zoals je kan zien stijgt het aandeel van BMW elk jaar na 2009 en zou je door gebruik te maken van de juiste binaire opties op BMW hoge rendementen behaald kunnen hebben. In het volgende screenshot zie je koers van een enkele dag.  Met dit aandeel zijn er duidelijke trends waarneembaar iets wat erg belangrijk is als je wilt winnen met binaire opties.

Tussen 10 en 12 uur was een perfecte tijd om te handelen met korte termijn binaire opties die je bij een broker zoals Stockpair kan kopen.

Voorbeeld van een Binaire Optie op het aandeel BMW

In bovenstaand voorbeeld van een actuele binaire optie op BMW bij binaire opties broker Stockpair, zie je dat een binaire optie die 10 minuten duurt op het moment van handelen een rendement van 78% oplevert.

Het is dus duidelijk waarom steeds meer mensen het aandeel BMW verhandelen door middel van binaire opties in plaats van dat ze fysiek het aandeel kopen/verkopen. Door middel van binaire opties op BMW kan men veel vaker en sneller hogere rendementen behalen, mits men maar de juiste momenten kiest om een binaire optie te kopen.

Ook is het niet nodig om grote bedragen te investeren en kan je met een inleg van enkele honderden euro (of minder) al veel meer geld verdienen dan wanneer je voor 10 duizenden (of honderd duizend) euro aan aandelen BMW koopt.

Natuurlijk is het wel zo dat je met binaire opties op BMW (en elke ander actief) ook snel geld kan verliezen, het is namelijk zo dat wil je geld verdienen je meer dan ongeveer 53% van de tijd het bij het juiste eind moet hebben. Win je minder dan dit % dan is het zo dat je verlies zal lijden.

Maar ook de handel in aandelen BMW brengt grote riscico’s met zich mee en met binaire opties maakt het ook niet uit of de koers daalt of stijgt mits je maar de juiste richting kiest.

Een laatste kanttekening die wij moeten plaatsen is het mogelijk is bij goede binaire opties brokers zoals Stockpair om een langere termijn binaire optie (1 uur of langer) vroegtijdig te verkopen. Hierdoor kan je eventueel winst vroegtijdig veilig stellen of eventueel verlies aanzienlijk beperken. Ook andere binaire opties brokers bieden vergelijkbare mogelijkheden door bijvoorbeeld het kiezen van het winst en eventueel verlies percentage wanneer je een foute richting kiest voordat je een binaire optie koopt.