Wanneer je binaire opties bij een broker gaat handelen zal deze broker je vaak een binaire opties bonus aanbieden. Ook gebruiken brokers een binaire opties bonus om het aantrekkelijk te maken om bij hun te gaan handelen. Daarom zie je veel advertenties op websites die je een gigantisch bonus aanbieden.

Maar is het wel een goed idee om een binaire opties bonus te benutten ? Dit hangt helemaal van de broker af die dit bonus aanbiedt. Zoals wij al meerdere malen hebben aangekaart zijn er veel slechte en onbetrouwbare binaire opties brokers actief. Dit soort brokers lokken je met een binaire opties bonus waar veel mensen gebruik van maken.

Wanneer een handelaar gebruik heeft gemaakt van hun bonus komen ze erachter dat er veel voorwaarden aan dit binaire opties bonus verbonden zijn.En bij de onbetrouwbare broker zijn deze voorwaarden heel erg goed voor de broker en heel erg slecht voor de handelaar waardoor de handelaar bijna altijd al zijn/haar geld zal verliezen.

Dit doet de dubieuze broker door bijvoorbeeld in de voorwaarden te vermelden dat je 40x (of een ander veel te hoog cijfer) de waarde van het bonus moet verhandelen voordat je geld kan opnemen van je rekening. Accepteer je bijvoorbeeld een bonus van 1000 dan moet je voor 40000 handelen.  DIt kan erg lang duren en de kans is groot dat je ongeduldig wordt en gehaaste handelsbeslissingen gaat nemen waardoor je geld gaat verliezen.

Ook vermelden dit soort slechte binaire opties brokers dit pas wanneer je probeert geld op te nemen. Je moet ook oppassen dat de broker je niet automatisch een bonus geeft met slechte voorwaarden, iets wat bijna alle slechte brokers proberen te doen.

Daarom is het erg belangrijk om niet te gaan handelen wanneer je voor het eerst een rekening opent bij een broker en net geld hebt gestort voor de eerste keer. Neem altijd contact op met support en verzeker jezelf ervan dat er geen rare voorwaarden in het spel zijn.

Wanneer is een Binaire Opties Bonus een goed idee ?

Persoonlijk maken wij wel eens gebruik van een binaire opties bonus maar alleen bij betrouwbare binaire opties brokers waar de voorwaarden duidelijk worden vermeld. Een binaire opties bonus betekent natuurlijk wel dat je meer geld hebt om mee te handelen wat natuurlijk een voordeel is.

Ben je van plan om voor een lange tijd bij een binaire opties broker te gaan handelen dan kan het zeker de moeite waard zijn om gebruik te maken van een binaire opties bonus met voorwaarden.

Vaak zijn het ook de meest betrouwbare brokers die hun vaste klanten een bonus zonder voorwaarden (of met gunstige voorwaarden) aanbieden en het loont zeker om hier gebruik van te maken.