Anno 2015 is de populariteit van binaire opties in Nederland nog steeds aan het toenemen. Helaas hebben wij moeten constateren dat het aantal binaire opties brokers zonder vergunning dat actief in Nederland klanten probeert te werven ook nog steeds aan het toenemen is.

Zelf ontvangen wij ook met regelmaat ongevraagde emails en telefoontjes van binaire opties brokers die ons zover proberen te krijgen dat wij een rekening bij ze gaan openen.

Natuurlijk gaan wij nooit in op dit soort aanbiedingen en handelen wij vanaf dag 1 alleen bij de beste binaire opties brokers.

Binaire Opties zijn zonder meer een risicovolle manier van beleggen, U kan hoge winsten behalen in zeer korte tijd maar het is ook mogelijk om heel snel heel veel geld te verliezen.

Wanneer U besluit om binaire opties te gaan handelen bij een binaire opties broker zonder vergunning dan wordt het risico alleen maar hoger.

Handelt U bij een broker die met een vergunning werkt dan is uw geld altijd verzekerd. (Op dit moment tot en met 20.000 euro). Gebeurt er dus iets met de binaire opties broker dan zal de instantie die de vergunning heeft verleend altijd garant staan en ervoor zorgen dat U uw geld terug krijgt).

In de jaren dat wij zelf met binaire opties handelen zijn er al een aantal brokers die voor wat voor reden dan ook gestopt zijn. I het geval van iOption die werkte met een vergunning van CySec kregen alle klanten hun geld terug.

In gevallen waar er geen vergunning was verloren alle klanten hun geld.

Dit is dus waarom U op onze  website alleen maar brokers die werken met een Europese vergunning zal aantreffen.

U kan altijd controleren of een binaire opties broker een vergunning heeft en legaal zijn diensten mag aanbieden door de website van de Nederlandse AFM te bezoeken. Wanneer U daar zoekt op naam van het bedrijf van de binaire opties broker dan moet er een melding komen dat het bedrijf een vergunning heeft en welke instantie deze vergunning heeft verleend.