Voordat men in de binaire opties handel duikt  is het altijd een goed idee om een binaire opties demo account te openen, ongeacht welke ervaring men heeft met het handelen in binaire opties. In de eerste 3 jaar sinds de komst van binaire opties 2009-2012 was er geen enkele website waar je kon handelen op een binaire opties demo platform. Echter is dit sinds  januari 2013 allemaal veranderd.

Toen werd de website Binaire Opties Demo.com gelanceerd de eerste site van het internet, die gecreëerd  is om u een demo binaire opties platform aan te bieden waar je op dezelfde manier binaire opties kan handelen als bij een van de toonaangevende makelaars. Hoe krijgen ze dit voor elkaar elkaar?  Ze gebruiken een zeer geavanceerd trading platform dat gebruik maakt van de professionele kwaliteit live feeds markt net zoals de vooraanstaande brokers gebruiken.

Dit zorgt voor een directe uitvoering van transacties, zodat het resultaat van uw trade op dit binaire opties demo platform  hetzelfde zou zijn als wanneer u voor echt geld had gehandeld bij een binaire opties broker.

Dat gezegd hebbende moet worden vermeld dat het platform dat ze gebruiken zonder twijfel het beste is wat er op dit moment op de binaire opties markt te vinden is. Het is gemakkelijk, er is een breed scala aan activa ter beschikking om te handelen en u kunt deze activa verhandelen met binaire opties die leen vervaltijd hebben van  zo kort als 5 minuten of zo lang als een dag.

Als dat niet genoeg is om u te overtuigen om hun gratis demo te proberen moet je rekening houden met het feit dat Binaire Opties Demo.com u ook een technische analyse tools biedt die je graag zou (en willen) betalen om deze ergens anders te kunnen gebruiken.

U kunt hun platform gebruiken om de geschiedenis van de activa te bekijken, kijk een dag, een week of langer terug en bekijk grafieken op een 5 min. niveau of lager, zodat je belangrijke marktbewegingen in real time kunnen zien.

Met een druk op een knop kunnen ook belangrijke gegevens zoals de waarde van de RSI en de ondersteuning en trendlijnen bekeken worden. Wanneer u besluit dat u klaar bent om te handelen voor echt geld kunt u terecht op hun binaire opties makelaars en promoties sectie, waar u een overzicht vindt van de beste binaire opties makelaars, samen met de laatste binaire opties promoties.

Dus onze tip voor vandaag, bezoek binaire opties demo en open nu een rekening. Het is een van de beste binaire opties trading tips die wij u kunnen geven.

U kunt zich aanmelden voor een gratis account op hun website Binaryoptionsdemo.com. De website en handelsplatform zijn beiden beschikbaar in het nederlands.