Heeft u zich ooit afgevraagd wat andere mensen denken wanneer je erachter probeert te komen welke binaire optie je moet handelen? Wij wel en dankzij de mensen van Stockpair en hun geweldige functie, genaamd “Marketstemming” kun je nu zien of andere handelaren in binaire opties denken dat de prijs van een activa zal gaan stijgen of dalen.

Marktstemming is eigenlijk een verankerd begrip in de financiële sector en veel handelaren gebruiken het om hen te helpen beslissingen te nemen tijdens het handelen. Marketstemming kan worden gezegd als bullish te zijn wanneer de meerderheid van de mensen geloven dat de prijs van een activa zal stijgen. Omgekeerd, indien de meerderheid van mening is dat de prijs zal dalen wordt Marktstemming beschouwd als bearish.

Bij Stockpair wordt de marktstemming weergegeven voor elk van de vele activa die je kunt handelen. Deze omvatten aandelen, valuta, grondstoffen en indices van verschillende markten over de hele wereld, waaronder de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Europa.

Nu moet u alleen gebruiken maken van  Marktstemming als basis van een trade in combinatie met de gewenste vorm van analyse (of dit nu volatiliteit analyse, fundamentele analyse of technische analyse) dit kan u voorzien van waardevolle inzichten. Bijvoorbeeld in de bovenstaande afbeelding is het Market Sentiment voor de activa in kwestie  37% versus 63%.

Maar als je de grote meerderheid van de handelaren op het platform geloven dat de prijs van olie zal stijgen dan is het tijd om serieus te kijken naar de secundaire factoren om ofwel een trade te plaatsen met de trend mee of er tegen in.

In werkelijkheid is het identificeren van situaties waarin het merendeel van de handelaren kiest voor de ene kant, terwijl de prijs de andere kant op gaat een grote kans  voor het maken van een aantal zeer winstgevende binaire opties trades die een zeer grote kans hebben “in-het-money” te eindigen.

Natuurlijk, als er maar een paar mensen op het handelsplatform aanwezig zijn of als niemand is geïnteresseerd  in de activa  waarin u geïnteresseerd bent, dan heb je er niet veel aan. Maar Stockpair is zonder twijfel een van de grootste binaire opties brokers met duizenden, zo niet tienduizenden handelaren online op elk moment van de dag.

Dit is slechts een van de redenen waarom Stockpair de binaire opties broker van onze keuze is en waarom we u aanraden er te handelen.