De handel in Binaire Opties werd op zondag traditioneel beperkt tot “One Touch, No Touch” of de zogenaamde Weekend Opties die je kunt handelen bij een van onze aanbevolen binaire opties brokers. Maar met de toevoeging van Binaire Opties op het Stockpair handelsplatform kunnen handelaren nu op een zondag de trade omhoog of omlaag zetten(de standaard binaire opties) en snelle resultaten bereiken zonder een weekend te moeten wachten om het resultaat van uw trade te zien.

In feite is Stockpair de enige binaire optie broker waar je zeven (7) dagen per week binaire opties kunt traden . In deze post vertel ik u welke mogelijkheden u heeft om daar te traden en laat enkele voorbeelden zien van trades die ik en onze redactie hebben gemaakt.

Op het moment van schrijven van dit oorspronkelijk bericht op onze engelstalige website  is het rond 00:00 GMT en op het Stockpair platform kunt u nu handelen op de TASI of Tadawul wat Saudi-Arabië hun enige beurs.

Met ingang van eerder dit jaar heeft de beurs 152 bedrijven beschikbaar en de handelsuren zijn 11:00-15:30, zaterdag tot woensdag.

Op de bovenstaande afbeelding kunt u zien dat we kijken naar een “hoger / lager”  binaire optie met een vervaltijd van 15 minuten. De winst die we zullen ontvangen als de trade “in the money” eindigt (zoals bij alle transacties van binaire opties) is vast gesteld voorafgaand aan het plaatsen van de trade en zoals je kunt zien is het 82%.

Kijkend naar de technische analyse met behulp van de Stockpair trading tools zien we het volgende.

We zijn heel blij met dit instrument dat alleen Stockpair aanbiedt zodat u gemakkelijk de hoogtepunten, de dieptepunten en het bereik waarin de prijs is actief is geweest. U kunt de datum / tijd gemakkelijk veranderen om het tijdsbestek waarin u geïnteresseerd bent te selecteren.

Op basis van deze informatie hebben we een besluit genomen om een ​​CALL binaire optie op deze index te nemen. U kunt zien dat onze beslissing wordt gesteund door het marktsentiment op het platform , wat een ​​andere handige functie  is die Stockpair biedt.

Hoewel dit is natuurlijk niet een totale indicatie is , maar het is erg handig om te kunnen zien wat de rest van de handelaren geloven.

Na het invoeren van $ 100 en “kopen” geselecteerd te hebben hoeven we nu alleen nog te wachten tot de binaire optie 15 minuten later afloopt om te zien of we “in the money” of “ out the money “ eindigen.

Zoals je kunt zien op het laatste screenshot in dit artikel is onze binaire optie “ in the money” geëindigd en kregen we  $ 182 een rendement 82% in 15 minuten op een zondag.