De laatste tijd zien we veel nieuwe brokers die zich op de Nederlandse markt aan het richten zijn.

Veel andere websites over binaire opties vermelden deze brokers graag aangezien de binaire opties brokers hier geld aan de eigenaren van de websites betalen.

In dit artikel willen wij U attent maken op het feit dat de koersen die U ziet bij verschillende brokers vaak heel anders zijn dan de daadwerkelijke real time koersen.

Verschillende binaire opties brokers vermelden dat ze de koersen in real time van Reuters gebruiken. Omdat men de naam Reuters ziet denkt men dat de koersen (en de grafieken) die men ziet bij de broker ook de echte koersen zijn.

Omdat veel handelaren dit denken maken zij hun beslissingen gebaseerd op de koersen en grafieken die ze bij de binaire opties broker zien.

En hier gaat het dus heel vaak fout.

Wanneer U de tijd neemt om te kijken naar de kleine letters en/of de Terms en conditions dan zal U er achter komen dat de koersen op de broker website dus vaak (of bijna altijd) helemaal niet de echte koersen zijn.

De koersen die U ziet zijn de koersen waar de broker de optie aan U verkoopt.

Het verschil tussen de echte koers en de brokers koers is dus altijd in het voordeel van de binaire opties broker en dit is dus weer iets wat de brokers benutten om ervoor te zorgen dat U vaker zal verliezen dan winnen.

Een binaire opties broker die ook te vinden is op veel prominente (in google search) Nederlandse binaire opties websites vermeld zelfs in de kleine letters dat er tot 4 seconden vertraging bij het kopen van een binaire optie kan optreden. Ook kunnen ze onder het mom van ‘marktomstandigheden’ de trade tegenhouden.

Veel brokers waar wij zelf niet handelen passen deze laatste techniek toe wanneer een handelaar (teveel) aan het winnen is.

Wel is het zo dat de sluitingskoers de koers van Reuters is, dus kan de broker doodleuk vermelden dat ze Reuters gebruiken.

En dit doen veel van deze nieuwe brokers op de Nederlandse markt (en in andere landen) dus ook. Omdat geen enkele binaire opties website in Nederland U deze informatie zal verschaffen en alleen maar zal zeggen hoe fantastisch deze brokers zijn vonden wij het hoog tijd om U hierover te informeren.

Binaire Opties brokers die geen koersen manipuleren zijn in de meerderheid,  bij Optie24 handelt U wel op basis van de echte koersen.

Wij zullen U in komende artikelen nog meer informatie verschaffen over technieken die binaire opties brokers gebruiken om ervoor te zorgen dat ze uiteindelijk geld aan u verdienen.

Pas in de tussentijd op voor andere websites over binaire opties die doodleuk bijna alle binaire opties broker in ruil voor betalingen zullen vermelden. Wanneer U gaat handelen bij een van deze brokers kan het zomaar zijn dat U binnen de kortste tijd uw geld kwijt bent en dit op een (in onze ogen) oneerlijke manier.