Markt Indicatoren kunnen een waardevol instrument zijn voor elke vorm van financiële handel en binaire opties zijn daarbij geen uitzondering. Ervan uitgaande dat men toegang heeft tot kwaliteitsindicatoren kunt u er bijna zeker van zijn dat de resultaten van uw handel in binaire opties zullen verbeteren zolang de indicatoren correct gebruikt worden. Er zijn tal van andere markt indicatoren, maar in deze post gaan we kijken naar de markt indicatoren die door binaire opties broker Stockpair aan hun klanten worden verstrekt.

Stockpair maakt gebruik van Faunus Analytics, een bekende leverancier van analytische en data mining-oplossingen voor de financiële sector. Door het gebruik van real-time algoritmes die speciaal voor binaire opties zijn ontwikkeld zullen deze indicatoren een voorspelling te tonen in welke richting de prijs van een asset zal bewegen.

Voorspellingen worden gegeven op basis van tijd frames van 1u, 4u en 24u en iedere indicator (zoals je in het screenshot hieronder kunt zien) worden voorzien van een betrouwbaarheid maatregel liggend tussen de 1 en 10.

Zoals al vaker gezegd door ons is Stockpair al zeer lang serieus bezig met het opleiden  en het verstrekken van  hulpmiddelen die binaire opties handelaren nodig hebben om te slagen en door de toevoeging van deze functie, die gratis beschikbaar voor alle GOLD leden op Stockpair,  is gewoon een andere indicatie van dat feit.