Sinds de lancering van onze website hebben we een groot aantal verzoeken ontvangen voor informatie over de handel van korte termijn binaire opties. In dit artikel gaan we een kijkje nemen naar binaire opties met een 15 minuten vervaltijd. Deze types van zeer korte termijn binaire opties bieden uitstekende mogelijkheden voor winst wanneer deze worden verhandeld bij een gerenommeerde binaire opties broker.

Het is zeer belangrijk dat je dit soort binaire (en elk type van binair)  verhandeld bij een betrouwbare broker aangezien de duur van de binaire optie zo kort is. Dit is gewoon te wijten aan het feit dat met een binaire optie maar met een enkel punt “in-the-money” hoeft te zitten om het maximale rendement te ontvangen. Daarom moet het platform zeer snel werken en realtime markt koersen gebruiken om ze met succes te kunnen traden. Immers zou  een kleine vertraging er toe kunnen leiden dat een winnende trade toch een verliezende zou kunnen zijn simpelweg omdat de trading room leed aan een lichte of langere vertraging bij het openen van de trade.

Stockpair is een broker waar we korte termijn binaire opties hebben geprobeerd en je kunt het resultaat in de screenshots hieronder zien.

Zoals je kunt zien was dit een 15 minuten trade voor $ 100 op WTI Crude (olie), die een winstpercentage opleverde van 82% .

Een andere trade die we hebben geprobeerd met google leidde tot hetzelfde resultaat met als eindresultaat dat we totaal 164% winst hebben gemaakt met twee 15 minuten trades. Deze trade kan je ook hieronder zien afgebeeld.

De handel in dit soort binaire opties vereist iets andere strategieën dan de handel van binaire opties met een vervaltijd van meer dan een uur. Voor de transacties zoals hierboven afgebeeld handelden we  naar de korte termijn trends in de markt. Om deze te controleren gebruikten we de Technische Analyse tools die het Stockpair trading platform biedt (U kunt de link te zien in de screenshot trades).

Het zijn dit soort functies die de handel op korte termijn binaire opties bij Stockpair zo aantrekkelijk maken. Wanneer u bent aangemeld bij uw account kunt u gemakkelijk de mogelijkheden om te handelen identificeren en 15 minuten later kun je meer dan 80% rendement hebben. Nogmaals wil ik benadrukken dat je deze 15 minuten binaire opties echt alleen bij Stockpair moet handelen want zij zijn de broker waarvan wij vinden dat deze het beste voor dit soort trades is. Het helpt natuurlijk ook dat de Stockpair website volledig in the Nederlands beschikbaar is.