Een onderwerp waar we nog niet eerder naar hebben gekeken op binaireopties.nl , is binaire opties met een vervaltijd van 5 minuten .Dit is vooral te wijten aan het feit dat de binaire opties brokers die onze voorkeur hebben geen binaire opties met een vervaltijd van 5 minuten aan boden. Stockpair biedt nu de mogelijkheid om binaire opties met een vervaltijd van 5 minuten te traden, dus we hebben een aantal trades geplaatst om deze optie te kunnen testen.

Degene van jullie die al bekend zijn met onze website zullen weten, dat we ons voornamelijk richten op eenvoudige strategie├źn en concepten en weg blijven van de meer ingewikkelde zaken omdat de eenvoudige strategie├źn vaak de beste zijn.

In het geval van binaire opties heeft de korte termijn handel op basis van het nieuws en de economische indicatoren voor ons het grootste deel van de tijd zeker gewerkt. Dat wil niet zeggen dat we nog nooit verliezende trades hebben gehad of nog zullen krijgen, wat we natuurlijk nog zullen krijgen, maar zo lang je meer dan 55% van de trades winnend afsluit kan je geld verdienen bij een binaire opties broker en dit percentage is zeker niet onhaalbaar als je de juiste trading momenten uitkiest en gebruik maakt van de juiste vervaltijden.

Onze eerste trades hebben zeker aangetoond dat 5 minuten binaire opties goed lijken te werken bij het traden met het nieuws, in feite kan het zelfs zo zijn dat 5 minuten binaire opties zelfs beter werken dan de binaire opties met een vervaltijd van 15 minuten waarmee we tot nu toe zoveel succes hebben gehad.

Geen wonder dat zo veel traders nu overstappen op 5 minuten binaire opties als hun favoriete manier van trading. We zullen nog een aantal artikelen wijden aan dit onderwerp, volg ons op sociale media om onze trades te volgen en de laatste updates te ontvangen.