Wanneer je een willekeurige website met informatie over binaire opties bezoekt zal je er snel achter komen dat je alleen wordt geinformeerd over de voordelen van het handelen met binaire opties. In tegenstelling to deze andere websites informeren wij je wel over de nadelen van het handelen met binaire opties. Wat zijn de nadelen die verbonden zijn aan het handelen met binaire opties ?

  1. Hoog risico

Binaire opties maken het mogelijk om zeer hoge rendementen te behalen in zeer korte tijd. Het is daarom logisch dat het risico van handelen met binaire opties ook hoog is. Dit houdt in dat wanneer je de verkeerde beslissing maakt je al je geld of een groot deel daarvan zal verliezen.

Dit verschilt natuurlijk per broker, bij een binaire opties broker zoals Stockpair kun je vroegtijdig een trade afsluiten en eventueel verlies beperken wanneer je ziet dat de koers niet de juiste richting op gaat.

  1. Veel onbetrouwbare brokers

Er zijn honderden binaire opties brokers die hun diensten aanbieden online. Veel van deze brokers werken zonder licentie wat risico met zich meebrengt. Het is natuurlijk geen goed idee om bij een binaire opties broker zonder licentie te gaan handelen. Op binaireopties.nl vind je alleen maar brokers die werken met een Europese licentie and waar je geld en prive informatie dus veilig zijn. Onstaan er problemen bij een broker met een licentie dan zal je altijd je geld terug ontvangen van de instantie die de broker een licentie heeft gegeven voor Europa.