Binaire Opties Oplichting

Door het feit dat steeds meer mensen met binaire opties zijn gaan handelen zal het je niet verbazen dat oplichters nu ook actief zijn op de Nederlandse markt voor binaire opties.

Er zijn verschillende soorten binaire opties oplichting waar je voor op moet passen.

Binaire Opties Brokers Oplichting

Sinds de eerste dag dat binaireopties.nl bestaat hebben wij benadrukt hoe belangrijk het is om alleen bij betrouwbare binaire opties brokers te handelen.

Door dit advies te volgen voorkom je dat je prooi valt aan binaire opties oplichting door brokers die niet aan regels voldoen en die slechte bedoelingen hebben.

Er zijn al een aantal gevallen bekend waar binaire opties brokers veel hebben uitgegeven aan reclame met als enig doel mensen hun geld af te pakken.

Wanneer dit soort dubieuze binaire opties brokers genoeg klanten hebben gedupeerd zijn de eigenaren van de broker natuurlijk met al het geld verdwenen.

Dit soort oplichtings praktijken meestal worden uitgevoerd vanuit een of ander land ver weg van nederland waar geen regels gelden.

Oplichting met Binaire Opties Websites

Dit is een steeds meer voorkomend probleem ook in Nederland. Doordat dubieuze brokers eigenaren van websites veel geld betalen om positieve recensies te schrijven zie je steeds meer websites die dubieuze brokers en binaire opties producten zoals binaire opties signals promoten.

Doordat deze oplichters ook gebruik maken van technieken om google te beinvloeden komt het voor dat dit soort websites hoge posities halen in google wanneer je zoekt voor binaire opties of gelijke trefwoorden.

Hoe herken je een binaire opties website die je probeert op te lichten ?

  • Weinig actuele informatie
  • Veel binaire opties brokers die worden vermeld in positieve zin
  • Nep profielen op Google Plus, Facebook en andere social media
  • Slecht geschreven content
  • Vol met banners

Binaire Opties Systemen/Producten/Methodes

Hieronder vermelden wij bekende systemen/methods/producten die er alleen voor zullen zorgen dat U als belegger geld verliest.

Bent U in aanraking gekomen met een systeem dat hierboven niet vermeld staat neem dan aub contact met ons op. Dit kan door een reactie achter te laten of via email contact met ons op te nemen,