Bent u wellicht via email benaderd door het bedrijf OptioNavigator ? Wij ontvangen met regelmaat vragen in onze inbox over OptioNavigator en dus werdt het hoog tijd om onze bezoekers te informeren over OptioNavgitor.

OptioNavigator is een bedrijf dat een automatisch systeem voor binaire opties aanbiedt. In verschillende emails die zij overigens vaak ongevraagd naar potentiele klanten sturen stelt het bedrijf dat ze een aantal kopieen van hun systeem gratis weggeven.

Ook claimt OptioNavigator dat je met hun systeem automatisch en op zeker geld zal verdienen wanneer u op deze aanbieding ingaat.

Klinkt te goed om waar te zijn ?

Bij Binaire Opties.nl zijn wij inderdaad van mening dat OptioNavigator te goed klinkt om waar te zijn en wij zijn niet de enigsten die dit denken. OptioNavigator heeft veel kenmerken van een Binaire Opties Scam , ie oplichting met binaire opties en wij ontvingen al een aantal emails van handelaren die zeggen opgelicht te zijn door OptioNavigator. Ook zijn er een aantal website die onze mening delen. Toevallig zijn dit dus de serieuze websites over binaire opties die geen geld van OptioNavigator ontvangen om hun te promoten.

Hoe werkt OptioNavigator ?

Zoals hierboven vermeld ontvangt men vaak een email van OptioNavigator die a) vermeld hoeveel geld u kan verdienen en b) vermeld dat u een kopie van hun software gratis kan krijgen als aanbieding.

Gaat u in op de aanbieding dan zal OptioNavigator zeggen dat u alleen nog even een rekening voor echt geld bij hun aanbevolen binaire opties broker hoeft te openen. DIt is hoe deze vorm van oplichting met binaire opties werkt, de ‘aanbevolen broker’ betaald OptioNavigator geld voor elke klant die ze leveren aan de broker.

De broker gaat met OptioNavigator in zee omdat deze klanten brengt en de broker weet dat de klanten zullen verliezen (anders verdient de binaire opties broker geen geld. Mocht het wel zo zijn dat het systeem van OptioNavigator voor iedereen geld opleverde dan zou een binaire opties broker nooit met ze werken. Dit alleen al is een goede reden waarom het systeem van OptioNavigator nooit een positief rendement en de beloftes kan waarmaken.

Wij adviseren u dus om nooit met het bedrijf OptioNavigator te werken en ten nimmer in te gaan op een van hun aanbiedingen. Bent u al eerder gemailed dan zal u waarschijnlijk dit bedrijf vaker tegenkomen aangezien ze mensen continue mailen en er geen enkele manier is om deze emails te stoppen.

Ook werkt OptioNavigator met een affiliate programma en dus betalen ze websites en eigenaren om hun klanten te sturen. Dit soort websites en mensen maakt het helemaal niet uit of u al uw geld verliest, zij zijn alleen maar geinteresseerd in eigen gewin. Pas dus op voor OptioNavigator en vergelijkbare reclames. Aangezien dit soort oplichters vaak met een nieuwe site begint als de grond te heet onder de voeten word zullen zij waarschijnlijk de website veranderen en vanaf een nieuwe url werken. Natuurlijk zullen wij u informeren zodra we dit ontdekken. Mocht u een email van OptioNavigator of een vergelijkbaar vorm van binaire opties oplichting hebben ontvangen neem dan aub contact met ons op.