Er zijn natuurlijk twee verschillende manieren om binaire opties te proberen. Je kan ervoor kiezen om bij een binaire opties broker een account te openen, geld te storten en meteen te beginnen met het handelen voor echt geld. Persoonlijk raden wij dit nooit aan en zeker niet als je totaal geen ervaring hebt met het handelen in binaire opties.

In dit geval is het een veel betere keuze om binaire opties voor nep geld uit te proberen. Hierbij moeten we wel vermelden dat dit alleen zin heeft wanneer het gratis handelen op precies dezelfde manier werkt als het handelen voor echt geld anders heeft het natuurlijk geen nut.

Waar kan ja voor gratis geld handelen met binaire opties ? Ook hier heb je twee keuzes. Je kan opzoek gaan naar een binaire opties broker die je een gratis demo account geeft. Helaas zijn er niet veel brokers die dit doen en meestal moet je eerst echt geld storten om toegang te krijgen tot een gratis account.

De tweede keuze is om een website zoals binaryoptionsdem.com te bezoeken. Dit is een website die als eerste website ter wereld een geheel gratis platform op de markt bracht. Je kan bij binaryoptionsdemo.com dus alleen voor demo geld handelen.

De website gebruikt maakt van echte koersen en je kan er met vele verschillende vervaltijden kan handelen zo het is precies hetzelfde als wanneer je handelt voor echt geld bij een binaire opties broker.

Een mooie bijkomstigheid is dat zowel de website en het handelsplatform in het Nederlands beschikbaar zijn.

De website is helemaal gratis en wordt volgens ons door sponsoren in de lucht gehouden. Een standaard account bij binaryoptionsdemo geeft je 14 dagen toegang tot het handelsplatform en je account begint met 1000 virtuele dollar.

Zelf handelen wij ook erg graag bij deze website en aangezien ze nu ook gratis accounts verlengen en geld erbij storten als je geld op is dit echt de beste keuze om binaire opties te proberen.