Een binaire opties robot oftewel binary options robot of binary option robot is een automatisch systeem waarmee U volgens de verschillende aanbieders van dit soort robots snel en makkelijk geld kan verdienen zonder dat U hiervoor ook maar iets hoeft te doen.

Wij hebben al een aantal keren uitgelegd waarom dit soort systemen voor binaire opties altijd een vorm van oplichting zijn die ervoor zullen zorgen dat U uiteindelijk geld gaat verliezen.

Hoe werken binaire opties robots ?

Al dit soort websites en producten werken op dezelfde manier. U koopt of ‘krijgt’ de binaire opties robot cadeau. Vervolgens hoeft U alleen nog maar een rekening te openen en geld te storten bij een ‘aanbevolen’ binaire opties broker waar de binaire opties robot mee werkt.

U download en installeert de software, vervolgens vult U uw broker gegevens in, stelt een aantal kernwaarden in en de binaire opties robot gaat ervoor zorgen dat U hierna automatisch winst maakt.

Als u dit zo leest dank denkt U waarschijnlijk dat dit te goed klinkt om waar te zijn en dit is natuurlijk ook zo.

Al dit soort systemen zijn ontwikkeld om ervoor te zorgen dat U geld stort bij een broker. De broker betaald de eigenaar van de website voor het aanbrengen van U als klant en vervolgens verdient de binaire opties broker geld aan U wanneer U verliest.

Alle binaire opties brokers verdienen geld wanneer U verliest en verliezen geld wanneer U wint. Ze werken dus op precies dezelfde manier als een casino.

Dus voor alle duidelijkheid : Binaire Opties Brokers verdienen wanneer U als handelaar verliest.

Zou er dus een systeem bestaan dat daadwerkelijk winst zou opleveren voor U als handelaar dan zou geen enkele binaire opties broker het gebruik van dit systeem toestaan.

Gegeven het feit dat binaire opties robots geintergreerd zijn met binaire opties brokers, betekent dit dat brokers die met de bot werken het mogeljk hebben gemaakt dat de bot automatisch handelt bij de broker.

  • De broker is dus op de hoogte van de binaire opties robot.

Binaire Opties websites en binaire opties robots in Nederland

Steeds meer ontdekken wij websites over binaire opties in Nederland die dit soort binaire opties robots actief aan het promoten zijn.

Dit betekent dat de website eigenaar dus of niet weet hoe een bot werkt (in dit geval zouden deze mensen niet moeten schrijven over binaire opties), of de eigenaar weet het wel en het maakt ze niet uit zolang ze maar geld aan U verdienen.

Bijna elke website over binaire opties in Nederland behalve ons en binaireoptiesnederland.nl vermelden dit soort product en verdienen geld hieraan.