Zoals vaste bezoekers van binaireopties.nl zeker kunnen beamen zijn wij altijd actief opzoek naar gevallen van binaire opties oplichting. Dit geldt voor zowel oplichting met binaire opties websites, systemen en oplichting door malafide binaire opties brokers.

Bij binaireopties.nl maken wij ons steeds meer zorgen over het groeiende aantal Nederlandse websites dat verschillende gevallen van binaire opties oplichting actief aan het promoten is, met veelal positieve recensies die alleen maar zijn bedoeld om de website eigenaar geld te laten verdienen ten koste van U.

Zoals wij al velen malen hebben aangetoond zijn binaire opties brokers erbij gebaat wanneer hun handelaren geld verliezen. Dit is de manier waarop alle binaire opties brokers hun geld verdienen.

Er bestaat geen enkel systeem voor binaire opties dat ervoor zal zorgen dat U automatisch geld verdient. Dit is ook logisch gegeven het feit dat alle systemen samenwerken met de binaire opties brokers of opgezet zijn door de binaire opties broker zelf.

Al eerder waarschuwden wij voor OptioNavigator en OptiesAdvies, twee systemem waarvan wij van mening zijn dat U deze beter kan vermijden.

Nu is het zo dat sinds kort websites over binaire opties in Google en andere zoekmachines hoge plaatsen innemen wanneer men zoekt op “Binaire Opties’ en gerelateerde zoekwoorden. In elk van deze gevallen proberen de websites te U te informeren over binaire opties oplichting terwijl ze zelf sites zoals OptioNavigator en/of Optiesadvies (en anderen) aan het promoten zijn.

De eigenaren van deze websites proberen U doelbewust op te lichten aangezien ze zelf weten dat dit soort systemen complete nonsense en bedoeld zijn om U geld te laten verliezen bij een binaire opties broker.

Ook vermelden deze websites vaak slechte or ronduit malafide binaire opties brokers.

De eigenaren doen dit zoals vermeld voor eigen gewin en hebben kennelijk geen moeite met het feit dat U de dupe wordt.

Wij hebben hier wel moeite mee en dus vanaf vandaag gaan wij dit soort sites actief vermelden op onze website en social media.