De laatste maanden van 2015 waren wij erg druk bezig met een aantal andere projecten waardoor wij er niet in slaagde om veel nieuwe artikelen en informatie over binaire opties op onze website te plaatsen.

Ook slaagden wij er niet in om alle emails die wij ontvingen binnen 24 uur te beantwoorden iets wat wij altijd proberen te doen.

Dit jaar willen wij een aantal veranderingen doorvoeren waaronder een nieuwe layout van de website die binaireopties.nl overzichtelijker zal maken. Ook willen wij het mogelijk maken om reacties van lezers/bezoekers direct op de website te plaatsen.

Het is ons opgevallen dat er nog steeds veel scammers en oplichters actief zijn in de wereld van binaire opties en ook in Nederland lijkt het erop dat het aantal oplichters en malafide binaire opties brokers alleen maar aan het toenemen is.

Hoewel wij al jaren waarschuwen voor specifieke gevallen en methodes van binaire opties oplichting hebben wij besloten om een nog actiever beleid te voeren.

Dit door middel van een meldpunt binaire opties oplichting op te zetten waar wij en u gevallen van scams en oplichting kunnen melden.

Wij zijn ook nog steeds actief op zoek naar de beste oplossing om een binaire opties forum op te zetten en hopen dit voor halverwege 2016 te kunnen doen.

Wij hebben vanaf 1 Januari 2016 een nieuwe medewerker in dienst genomen die ons zal helpen met al deze veranderingen en ervoor zal zorgen dat wij meer tijd aan binaireopties.nl kunnen besteden.

Zoals altijd mocht U vragen hebben over binaire opties neem dan gerust contact met ons op.

Verder wensen wij al onze bezoekers een voorspoedig 2016.

De Redactie

binaireopties.nl