In deze post willen wij u attent maken op het bedrijf/website/product Eurotrader, te vinden op de url www.eurotrader.co. Dit gaat dus niet over de binaire opties broker Eurotrader van www.eurotrader.com.

De reden waarom wij het over eurotrader.co willen hebben is omdat deze website een systeem voor het automatisch handelen met binaire opties aanbiedt en erg actief is in Nederland op dit moment.

Neemt u de tijd om bijvoorbeeld in Google.nl te zoeken dan zal u bijna alleen maar positieve recensies lezen over eurotrader.co en aangezien wij ons hierover zorgen maken hebben wij besloten om dit artikel plaatsen.

Zoals vaste bezoekers van binaireopties.nl weten zijn wij actief bezig met het informeren van mensen over mogelijke methoden van oplichting met binaire opties.

Hierbij hebben wij het al vaker gehad over systemen voor het handelen met binaire opties die er alleen maar voor zorgen dat u als belegger geld verliest terwijl de aanbieders an het systeem en de binaire opties brokers die werken met deze aanbieders geld verdienen.

Wij hebben meerdere malen aangetoond waarom brokers nooit zullen samenwerken met een systeem dat er daadwerkelijk voor zorgt dat iedereen die gebruik maakt van het systeem geld zal verdienen.

Voor diegenen die dit bericht lezen en onze andere berichten over dit onderwerp niet hebben gelezen, brokers verdienen geld wanneer u als handelaar verliest.

Zou er dus a)een systeem bestaan dat werkte en b)de broker zou hiermee samenwerken dan zou de broker dus binnen de kortste tijd failliet zijn.

Er zijn nog wel meer redenen waarom dit soort systemen altijd nep zijn maar deze reden laat duidelijk zien waarom systemen die lijken op dat van eurotrader.co er voor zorgen dat mensen hun geld verliezen.

Eurotrader is gekoppeld aan verschillende binaire opties brokers en werkt actief samen met de volgende brokers.

  • Anyoption
  • Eztrader

Deze brokers betalen de eigenaar(en) van eurotrader.co voor elke klant die ze aanbrengen. Dit kan oplopen tot honderden euros per klant.

Eurotrader betaald ook andere mensen met websites in Nederland om klanten naar eurotrader.co te sturen. Dit is waarom een aantal websites in ruil voor betaling eurotrader in positieve zin vermelden.

Op de website van eurotrader.co zal u een mooi verhaal aantreffen over hoe u eerst het systeem gratis kan proberen en daarna pas hoeft te betalen.

Natuurlijk is dit een smoes en het gaat eurotrader.co helemaal niet om hef feit dat u later misschien betaald voor het systeem.

Eurotrader ontvangt meteen commissie voor het aanbrengen van u als klant en hier is het eurotrader om te doen.

De broker betaald eurotrader niet omdat al hun klanten winnen, ze betalen omdat ze weten dat de meeste klanten zullen verliezen, anders zouden ze geen honderden euros per klant aan eurotrader.co betalen.

Wij willen natuurlijk niet dat u uw geld verliest door een product zoals eurotrader en daarom raden wij u aan om niet in zee te gaan met eurotrader.co.

Ook raden wij u om om websites die eurotrader.co in positieve zin vermelden te vermijden. De eigenaren van dit soort websites werken dus actief mee om ervoor te zorgen dat mensen het schip in gaan, iets wat volgens onze mening niet door de beugel kan.

De brokers die samenwerken met eurotrader.co worden door ons ook niet vermeld op onze website ook al hebben ze allemaal een vergunning. Deze brokers weten ook dat u via dit soort systemen geld verliest en het interesseert ze kennelijk niet zolang ze maar verdienen.

Ja wij verdienen ook wanneer u via onze website een rekening opent  maar in tegenstelling tot dit soort websites vermelden wij geen producten die ervoor kunnen zorgen dat u opgelicht wordt en vermelden wij uitsluitend brokers waar wij zelf handelen.