Het valutapaar EUR / USD is zeker een van de meest verhandelde valutaparen door binaire opties handelaren. In dit artikel gaan we vertellen hoe u de EUR / USD kunt handelen met behulp van binaire opties. Om dit te illustreren zullen we met behulp van voorbeelden van transacties die we zelf hebben geplaatst bij onze aanbevolen binaire opties forex broker.

De makelaar van onze keuze voor de handel in binaire opties is Stockpair die we volledig beoordelen op deze website. Bij Stockpair kunt u een groot aantal valutaparen verhandelen met vervaltijden die variëren van 15 minuten tot 180 dagen. En met het gebruik van Stockpair Trade Control kunt u de Stop Loss en Profit niveaus instellen op alle trades met een vervaltijd van 1 uur of langer en hun rendement behoort tot de hoogste in de industrie. Wat nog belangrijker is dat Stockpair het beste handelsplatform biedt voor binaire opties die we op het internet zijn tegengekomen  en ze hebben al onze uitbetalingen tot op heden verwerkt binnen 3-5 werkdagen.

De bovenstaande afbeelding toont een EUR / USD binaire optie trade op Stockpair. Zoals je kunt zien hebben we ervoor gekozen voor een binaire optie trade met een vervaltijd van 15 minuten. U kunt zien dat het rendement van een Up (Call) of Omlaag (Put) trade,  82% is.

Specifiek is hier op te merken is het feit dat u de looptijd van de grafiek kan wijzigen door gebruik te maken van de zoom-functie en kunt u de technische analyse van het paar te zien door te klikken op “Technische ANALYSE”. Dit opent een nieuw scherm waar u de  trends, maxima, minima, bereik, steun, weerstand en de waarde van de Relative Strength Index kunt zien.

Deze functie is uniek voor Stockpair en we gebruiken het om te beslissen wat we moeten doen voor elke trade die we maken. U kunt ook het marktsentiment raadplegen die een indicatie geeft van wat andere handelaren denken dat er zal gebeuren op Stockpair met de EUR / USD. In dit specifieke voorbeeld kunnen we zien dat 57% van de handelaren geloven dat de euro zal verzwakken ten opzichte van de dollar.

We hebben verschillende posities genomen op de EUR / USD met behulp van 15 minuten en 1 uur binaire opties. U ziet de resultaten hieronder.

Al deze transacties werden geplaatst met behulp van technieken die wij hebben ontwikkeld in ons Binaire Opties Systeem.

De eerste was een $ 400 trade met behulp van een binaire Put omdat wij, net als  de meerderheid van de handelaars, van mening waren dat de euro zou verzwakken. Het resultaat was 328 dollar winst op onze trade..

Bij de tweede trade hadden we nog steeds het vertrouwen alleen niet zo sterk als bij de eerste dus we verhandelden we maar $ 100.

Dit gaf ons nog eens een extra 82% winst wat ons totaal bracht op $ 410.

Omdat  de tweede trade een vervaltijd had van 1 uur hadden we de mogelijkheid om op elk moment de optie terug te verkopen aan stockpair vóór het verstrijken van de tijd. Dit betekent dat we de trade om 12.40 uur of zelfs aan het begin hadden kunnen sluiten voor een snelle, maar kleinere winst. (Het bedrag is afhankelijk van hoeveel tijd van de trade verstreken is en hoeveel geld “in-, of out-of-the-money”  is op dat moment). Stockpair geeft u real time koersen voor de Verkoopprijs en we gebruiken dit op momenten wanneer een trade de andere kant op lijkt te gaan.