De beste tip die ik,  als een doorgewinterde binaire opties handelaar,  kan geven is om een account te openen bij binaire opties broker Stockpair. Nu zijn er een aantal zeer goede redenen waarom ik dit vind en in deze post zal ik u een duidelijke uitleg geven voor elke van deze redenen. Stockpair biedt zonder twijfel unieke mogelijkheden die u niet kunt vinden bij andere brokers en als je net als ik het maximale rendement uit uw trades zou willen halen dan is Stockpair een makelaar die je niet kunt negeren.
We hebben Stockpair al volledig beoordeeld elders op deze website, maar voor degenen onder die dit bedrijf nog niet kennen laten we eens een blik werpen op deze binaire opties broker.

Stockpair werd gelanceerd als ’s werelds eerste paar opties broker in 2010 . Paar opties zijn echter binaire zoals opties maar in tegenstelling tot de handel op de prestaties van een activa  handel je op de relatieve prestaties van twee, laten we zeggen Apple / Google.

Na het behalen van een trouwe aanhang van handelaren uit de hele wereld (Stockpair is beschikbaar in verschillende talen) besloot het bedrijf om in 2012 binaire opties toe te voegen.

En dit is waar het interessant begint te worden omdat Stockpair een binaire opties platform heeft dat zeker het etiket verdient van “de beste in de business”. Dit is de eerste reden waarom je als handelaar een rekening moet te openen bij deze makelaar.

Niet alleen is het platform super gebruiksvriendelijk en eenvoudig te gebruiken, maar de manier om een trade te maken is goed doordacht.

De tweede reden voor de keuze van deze broker is te wijten aan het feit dat ze 7 dagen per week trades aanbieden op indices, aandelen, grondstoffen en valuta paren iets wat op dit moment elders niet beschikbaar is. En natuurlijk kunt u ook handelen in paar opties, wat u nog meer mogelijkheden biedt om winst te maken en laten we eerlijk zijn, dat is waar het allemaal om draait.

Het Rendement van Stockpair behoort tot, zo niet de hoogste in de industrie en het gebruik van hun korte termijn binaire opties (15 en 30 minuten) kunt u het maximale rendement van 87% in die korte tijd genereren.

Maar buiten dat krijgt u als handelaar toegang tot handige technische analyses, het marktsentiment en heeft u de mogelijkheid om unieke kenmerken van het platform te gebruiken, zoals Stop Loss en Take Profit.

Het openen van een account bij Stockpair is echt de beste tip die we kunnen geven, zodat je handelt bij de beste binaire opties makelaar wat resulteert in dat u geniet van het beste handelsklimaat ondersteund door de beste ondersteuning en van snelle geldopname. Op deze manier kunt u zich concentreren op wat het belangrijkste is “winnende trades te maken” en hoeft u zich geen zorgen te maken over problemen die we hebben ondervonden bij makelaars die niet aan onze normen voldoen.