Dit is de belangrijkste keuze die je moet maken wanneer u besluit in te gaan handelen met behulp van binaire opties. Naarmate de populariteit van binaire opties is toegenomen zo ook het aantal brokers die zijn gestart. Onze grootste tip is voor diegenen die nieuw zijn met binaire opties om er zeker van  te zijn dat u de juiste broker kiest aangezien we zelf hebben ondervonden dat er een ​​groot verschil bestaat in de kwaliteit van het trading platform en de dienstverlening van de verschillende brokers.

Natuurlijk kan het handelen met binaire opties zeer winstgevend zijn, maar als je niet handelt bij de juiste broker wat heeft het dan voor zin? Het lijkt allemaal perfect , makkelijk te beheren , het is winstgevend maar als daarna blijkt dat het uitkeren van je winst moeilijker blijkt dan het kraken van Fort Knox is het tijd en geldverspilling geweest.

Omgekeerd geld hetzelfde terwijl het uitbetalen bij een andere broker misschien makkelijker en sneller is blijft hun trading platform achter in sommige gebieden wat kan resulteren in het ontbreken van mogelijke trades of zelfs problemen met de vervaltijden waardoor u geld kunt  verliezen.

En tenslotte als de support afdeling op elke willekeurige broker niet voldoet is er de mogelijkheid dat je lang moet wachten voordat er gereageerd word of je helemaal geen reactie krijgt en ook dit is voor elke trader onaanvaardbaar.

Wij en andere traders zijn deze en andere problemen bij een flink aantal brokers tegengekomen tijdens ons onderzoek voor het creëren van deze website. Daarom is dit belangrijkste doelstelling van deze website, om alleen brokers te publiceren waar we zelf handelen en we er zeker van zijn dat anderen er net zoveel plezier hebben met traden als wij.  Dat dit zal resulteren in een kleiner aantal brokers op de website in vergelijking met andere websites is een logisch vervolg, maar in ieder geval kunt u er zeker van zijn dat als u handelt bij een van deze makelaars,  je niet alleen winst kunt maken, maar u zult uw geld ook snel kunnen incasseren.

Tijdens ons onderzoek zijn we veel binaire opties websites tegengekomen en is ons duidelijk geworden dat het overgrote deel van deze websites in handen zijn van brokers of van mensen/bedrijven waarbij de trader niet de belangrijkste drijfveer is. Het is bekend dat er een aantal brokers zijn waarbij zich problemen voordoen  en toch zien we nog steeds tal van advertenties en reviews voor deze brokers op deze sites en dat leidt ons tot de conclusie dat er een duidelijke behoefte is aan een onafhankelijke website over binaire opties en dat is hoe binaire opties.nl is ontstaan.