Een goede binaire opties broker zoals Stockpair biedt een aantal functies die zijn ontworpen om je als handelaar te helpen de juiste beslissingen te nemen. In dit artikel gaan we een kijkje nemen naar  deze functies en hoe je ze kan gebruiken om uw kansen op het maken van een winnende trade te verbeteren.

De sleutel om je binaire opties trade winstgevend af te sluiten is de  juiste ANALYSE van de markt. Sommige mensen willen Technische Analyse methoden gebruiken, sommigen Fundamentele Analyse  en veel handelaren gebruiken een combinatie van beide om de richting van de markten te voorspellen.

Als je niet bekend bent met deze beide begrippen is het raadzaam dat je de artikelen met betrekking tot deze beide soorten analyses op onze website bekijkt, maar in het kort de fundamentele ANALYSE kan iets eenvoudigs zijn zoals de controle van het financiële nieuws. (vb. Apple release van een nieuwe Iphone), terwijl bij Technische Analyse men een analyse van de markt uitvoerd opzoek naar waarden voor onder andere support en resistance.

Deze concepten worden elders in andere artikelen ook uitgebreid behandeld en we zullen meer uitleg blijven toevoegen hoe je deze kunt gebruiken om binaire opties te handelen.

Echter voor de toepassing van dit artikel richten we ons op Stockpair, de enige binaire opties broker die je Technische Analyse tools op hun trading platform aanbiedt.

Laten we eens een kijkje nemen naar een screenshot van deze functie met behulp van de EUR / USD als onze activa.

Zoals je meteen kunt  zien aan de grafiek steeg de EUR / USD fors (dit was te wijten aan het feit dat Mario Draghi aangaf dat de Euro ten koste van alles zou worden gered). Echter, de Technische Analyse deed ons geloven dat in de piek bereikt was en dat de prijs (op zeer korte termijn in ieder geval) weer naar beneden zou gaan vooral doorde tweede functie die we zullen bekijken en dat is het marktsentiment.

Dit is de reden waarom we een Put binaire optie namen op deze activa met een vervaltijd van 15 minuten. 15 minuten later werd ons gelijk bewezen zoals je kunt zien in het volgende screenshot.

Zoals gemeld maakten we niet alleen gebruik van de Technische Analyse functie, maar ook van de Stockpair marktsentiment indicator die op dat moment ook liet zien dat de meerderheid van de handelaars van mening waren dat de euro weer zou verzwakken ten opzichte van de dollar.

Dit is een andere functie die alleen tot zijn recht komt als er een heleboel mensen op hetzelfde moment handelen en gelukkig met Stockpair  de belangrijkste binaire opties broker in de markt is dit bijna altijd het geval voor elke asset beschikbaar op het platform .

Het laatste en een van de belangrijkste functies van Stockpair die we behandeld hebben in een ander artikel is Stockpair Handelcontrole

In het kort , je kan de parameters van uw binaire optie trade, waaronder “stop loss” en “winst nemen” instellen , twee instrumenten die kunnen worden gebruikt om de risico’s te minimaliseren en het rendement te maximaliseren.

Als je rekening houdt met de beschikbaarheid van al deze functies op Stockpair wordt het gemakkelijk om te zien waarom Stockpair de binaire opties broker van onze keuze is en waarom de meerderheid van onze bezoekers en leden er gaan handelen.