Optiesadvies is een website waar onze collegas van Binaire Opties Nederland al eerder voor waarschuwden. Aangezien wijzelf nu ook al mailtjes over Optiesadvies ontvangen hebben wij besloten om ook een artikel aan optiesadvies en optiesadvies.com te wijden.

Niet alleen lijkt optiesadvies erg veel op Optionavigator (waar wij zelf al voor waarschuwden) maar er zijn ook een aantal andere feiten die optiesadvies verdacht maken.

De website optiesadvies.com bestaat sinds october 2014 en is gekocht rond dezelde datum als optiesadvies.nl. Optiesadvies.nl is eigendom van binaire opties broker EZtrader en beide websites zijn gehost via cloudfare en gekocht via hetzelfde bedrijf. Aangzien de whois van optiesadvies.com niet zichtbaar is (zij maken gebruik van privacy) is het niet 100% zeker dat EZtrader ook eigenaar van optiesadvies.com is maar het is zeker niet uitgesloten en in onze mening hoogst waarschijnlijk.

Optiesadvies werkt op dezelfde manier als OptioNavigator een bedrijf/website dat ook met een vorm van binaire opties robot werkte en klanten een rekening liet openen bij EZtrader.

Als je bij optiesadvies lid wordt dan vragen ze je ook om een rekening te openen bij EZtrader waarna je met de handelssignalen van optiesadvies aan de slag kan gaan.

Zoals wij al velen malen hebben uitgelegd bestaan er geen automatische systemen voor binaire opties die je op den duur geld gaan opleveren.

Los van dit feit zelfs al was er een systeem dat wel werkte dan zou geen enkele broker met dit systeem werken aangezien de broker geld verliest als handelaren winnen.

Mocht het zo zijn dat EZtrader eigenaar is van Optiesadvies.com dan zou dit alleen nog maar meer vragen oproepen.

Het zal je ook niet verbazen dat Optiesadvies vermeld wordt op precies dezelfde websites als OptioNavigator met weer alleen positieve en waarschijnlijk nep recensies.

Frapant is ook het feit dat er een aantal websites zijn gebouwd met als enig doel positieve recensies over optiesadvies te laten zien in google. Door een website bijvoorbeeld op het keyword “optiesadvies oplichting” te laten ranken in google hoopt de eigenaar van optiesadvies.com dat er geen negatieve recensies over optiesadvies.com te voorschijn komen wanneer iemand hier op gaat zoeken.

Bijvoorbeeld

  • optiesadvies-ervaringen.nl/
  • www.chmarum.nl/optiesadviesoplichting/
  • www.blogstek.nl/binaire_opties_oplichting/

Hoewel wij niet met zekerheid kunnen concluderen dat optiesadvies.com een vorm van oplichting betreft, zijn wij persoonlijk van mening dat optiesadvies.com erg verdacht is en daarom raden wij onze bezoekers aan om niet lid te worden van optiesadvies.com

Natuurlijk houden wij iedereen op de hoogte over optiesadvies. Aangezien wij de grootste binaire opties website van Nederland zijn ontvangen wij dagelijk vragen en informatie van mensen over binaire opties, binaire opties brokers en binaire opties producten. Heb je een ervaring met optiesadvies stuur ons dan aub een mailtje.

Optiesadvies update 4 January, 2015

Een leuke ontdekking die wij vandaag deden gaat over de website optiesadviesscam.com. Deze website is duidelijk bedoeld om ervoor te zorgen dat wanneer iemand “Optiesadvies Scam’ intikt in de zoekmachines dat deze website naar voren komt.

Op deze website staan alleen maar positieve berichten over optiesadvies. Wanneer wij kijken naar de whois van optiesadviesscam.com komt de volgende informatie naar boven

Domain Name: OPTIESADVIESSCAM.COM
Registrar: INSTRA CORPORATION PTY, LTD.
Whois Server: whois.instra.net
Referral URL: http://www.instra.com
Name Server: JAY.NS.CLOUDFLARE.COM
Name Server: LADY.NS.CLOUDFLARE.COM
Status: ok
Updated Date: 09-oct-2014
Creation Date: 08-oct-2014
Expiration Date: 08-oct-2015

Domain Name: OPTIESADVIES.COM
Registrar: INSTRA CORPORATION PTY, LTD.
Whois Server: whois.instra.net
Referral URL: http://www.instra.com
Name Server: JAY.NS.CLOUDFLARE.COM
Name Server: LADY.NS.CLOUDFLARE.COM
Status: ok
Updated Date: 08-oct-2014
Creation Date: 07-oct-2014
Expiration Date: 07-oct-2015

De website is dus eigendom van dezelfde mensen die optiesadvies.com beheren. Duidelijk weer een indicatie dat optiesadvies.com misschien niet helemaal zuivere koffie is.