Het bedrijf OptioNavigator waar wij al vele malen voor waarschuwden is helaas nog steeds op grote schaal ongesoliciteerde emails aan het sturen, vooral aan mensen uit Nederland.

De bedoeling van OptioNavigator spam emails is om U zover te krijgen dat U ingaat op hun ‘aanbieding’. Deze aanbieding probeert U wijs te maken dat U gratis hun software mag gebruiken, terwijl dit normaal gesproken geld kost.

Zoals wij al eerder aantoonden is dit gewoon een truuk om ervoor te zorgen dat U uiteindelijk een rekening opent voor echt geld bij een binaire opties broker waar OptioNavigator mee samenwerkt.

OptioNavigator wordt betaald door deze broker en vervolgens verliest U hoogst waarschijnlijk al U geld wanneer U besluit om te gaan handelen met behulp van de software van OptioNavigator.

Nadat wij onze informatie campagne over OptioNavigator zijn begonnen hebben een aantal websites ook geschreven over deze vorm van binaire opties oplichting.

Maar aangezien OptioNavigator ook geld betaald aan de eigenaren van websites om hun product positief te vermelden is de kans nog steeds groot dat U op een Nederlandse binaire opties website een positieve recensie van OptioNavigator zal aantreffen.

Trap hier niet in en ga niet in op een aanbieding van OptioNavigator of vergelijkbare producten die U gouden bergen in het vooruitzicht stellen. Er bestaat geen software voor binaire opties die automatisch geld voor U verdient.

Al deze producten proberen mensen zoals U en ik op te lichten, laat U daarom niet het volgende slachtoffer van binaire opties oplichting zijn!