Zoals vaste bezoekers van onze site waarschijnlijk al weten zijn wij van binaireopties.nl al een aantal jaren bezig om een eigen platform voor binaire opties handelen te ontwikkelen.

In tegenstelling tot brokers is ons platform alleen beschikbaar om voor demo geld te handelen en tot nu toe hebben tien duizenden mensen van over de wereld gebruikt gemaakt van onze website binaryoptionsdemo.com.

Maar juist omdat wij ons meer willen richten op het social trading aspect van binaire opties hebben wij besloten om een nieuwe website te beginnen.

De website heet Tradocial en is te vinden op www.tradocial.com. Net zoals bij onze demo site is het voor iedereen mogelijk om zolang men wilt te oefenen met de handel in binaire opties.

Tradocial maakt gebruik van de nieuwste versie van onze software, heeft een verbeterde trading room en maakt het mogelijk om andere handelaren te volgen, hun trades in te zien in real time, en deze te kopieëren geheel automatisch met onze autotrader of  handmatig.

Iedereen die lid wordt ontvangt 7 dagen premium membership gratis waarmee men toegang krijgt tot de Social Trader feature.

Onze oude demo website zal blijven bestaan maar nieuwe features zullen voorlopig alleen worden toegevoegd op Tradocial.

Door deze nieuwe website op te richten maken wij het mogelijk om het beste product in de markt te zetten zonder dat onze populaire demo site hieronder lijdt wanneer wij deze zouden upgraden met alle nieuwe features/look.

Tradocial is volledig responsive en dus kan je ook op je mobiel gebruik maken van de trading room en social trading mogelijkheden.