Stockpair is onze favoriete binaire opties broker dankzij een aantal zeer goede redenen en een van deze redenen is dat Stockpair zich gerealiseerd heeft dat niet alle handelaren hetzelfde zijn en daarom hebben zij vier verschillende soorten accounts ontwikkeld voor elk type ondernemer
Hieronder ziet u een overzicht van de functies voor de Silver, Gold, Platinum en VIP-accounts bij Stockpair.

zilver goud platina VIP
Minimale storting 1000 5000 20000 50000
Wekelijks overzicht
Strategietraining
Handel expert
Handel controle
Handelsindicatoren Aangepast
Maximum posities 600 1000 2000 Aangepast
Maximale totale posities 5000 10000 20000 Aangepast
Maandelijks geld terug 1.0% 3.0% Aangepast
Minimale maandelijkse volume voor geld terug 25000 50000 Aangepast
Minimumsaldo 500 2000 8000 Aangepast

Strategie Training

Stockpair zal een deskundige contactpersoon contact met u laten opnemen  om enkele van de strategieën die u kunt gebruiken met u door te nemen om  u te helpen bij het handelen in binaire opties en het identificeren van kansen op handelsgebied

Trade Control

Hiermee kunt u op Stop / Loss en andere parameters voor uw  trades instellen. Voor meer informatie zie onze post getiteld Stockpair Trade Control

Trade Expert

Een senior analist van Stockpair zal contact met u opnemen, om samen met u uw  trades te analyseren en u te helpen met waar uw trades verbeterd kunnen worden.

Volume Cashback

Afhankelijk van het type account dat u bezit kunt u een maandelijkse cashback ontvangen zoals beschreven in de tabel hierboven.

Hoe werken deze verschillende accounts bij Stockpair ?

Alle premium accounts werken op stortingsbedragen en wanneer je een storting doel bereikt zal je automatisch upgraden naar het volgende niveau.

Onze ervaring met deze accounts?

Diegene van u die bekend zijn met onze website weten inmiddels dat we al jaren handelen bij Stockpair en dit al doen sinds we voor het eerst begonnen met het handelen in binaire paar opties in 2010. Op het moment van schrijven van dit artikel zijn we eigenlijk een VIP-lid bij Stockpair die zoals de afbeelding aangeeft u een nog hogere cashback geeft en je meer trades kunt doen en voor hogere bedragen iets dat we belangrijk vinden omdat wij veel binaire opties traden, tijdens het ontwikkelen van onze website.

En om eerlijk te zijn vinden we het belangrijk dat een bedrijf goed zorgt voor zijn handelaars en we vinden het zeker fijn om geld te ontvangen. Zoals iedereen weet zullen er momenten zijn waarop je een verliezende trade maakt maar door geld terug te krijgen minimaliseer je de verliezen en kun je de winst maximaliseren.