Stockpair is de enige binaire opties broker waar je binaire opties kan handelen met een vervaltijd van  een uur of langer open en deze voortijdig kan sluiten met winst (Take Profit) of voor het minimaliseren van uw verlies. Dit is een kenmerk  dat we van onschatbare waarde achten bij het handelen en goed gebruik hiervan zou een van onze top trading tips voor binaire opties zijn.

Wanneer optimaal gebruik te maken van beide functies? Zoals je ongetwijfeld bent tegengekomen zullen momenten zijn waarop je denkt dat je de juiste richting hebt gekozen om erachter te komen dat de prijzen van de activa sneller dan een op hol geslagen trein in de tegenovergestelde richting gaan. . Dit is wanneer de stop-loss-functie in beeld komt om te redden wat er te redden valt en te voorkomen dat het volledige bedrag van uw handel wordt verloren zoals het geval was met de binaire opties trade hieronder.

Omgekeerd zullen er momenten zijn waarop de trade uw kant op lijkt te gaan, maar met X hoeveelheid tijd begint deze voor welke reden dan ook de andere kant op te gaan

In plaats van de trade tot het einde te laten lopen kan het een goed moment zijn om de Take Profit te gebruiken op dit soort momenten  om ervoor te zorgen dat u winst maakt  op de trade.

Ik deed dit met een eerdere trade zoals hieronder afgebeeld.

In dit geval heb ik 59 dollar winst gemaakt , maar ik maakte dit  in slechts een paar minuten omdat  je deze opties elk moment voorafgaand aan de vervaltijd kunt sluiten.

Nogmaals, ik kan niet genoeg benadrukken dat Stockpair de enige binaire opties broker is die deze (en andere functies)  aanbiedt en vooral voor degenen onder u die nieuw zijn met het handelen van binaire opties is het openen van een rekening bij stockpair de slimste keuze.

Stockpair laat je handelen in meer dan 100 activa met behulp van handelscontrole bij opties met een vervaltijd van  1 uur of langer. Zo kunt u als handelaar het beste uit uw binaire opties trades halen met minimale risico’s en dat is waar het bij winstgevend handelen om draait..

Als u al ergens anders handelt  probeer dan eens Stockpair, na slechts een dag zult u zich afvragen hoe u er ooit in bent geslaagd om binaire opties te handelen zonder hen.