Stockpair is een van de nieuwe generatie binaire opties brokers waar men niet alleen in Binaire Opties maar ook in Pair Opties kan handelen. Stockpair geniet wereldwijde bekendheid aangezien ze de eerste broker waren waar men pair opties kon traden en in 2012 voegden zij ook de mogelijkheid toe om online in binaire opties te handelen. Sindsdien is deze broker uitgegroeid tot een van de grootste binaire opties brokers. De populariteit van binaire opties is ongekend hoog en Stockpair biedt verschillende mogelijkheden die men bij geen enkele andere broker aantreft.

Zoals men zou verwachten van een gerenommeerde financiële onderneming heeft Stockpair veel tijd gestoken in de ontwikkeling van het trading platform, maar dat is natuurlijk slechts een enkel element dat perfect moet functioneren wil een bedrijf als Stockpair slagen in de druk bezette binaire opties markt.

Sinds 2009 zijn er tal van nieuwkomers op de markt, die draaien op eenzelfde of soortgelijk trading platform als de anderen. Heel vaak huurt een bedrijf gewoon het trading platform en / of ondersteuning en / of bankieren van een platform ontwikkelaar en market zichzelf als een binaire opties makelaar.

Dit leidt tot veel vergelijkbare brokers die echt geen enkele toegevoegde waarde aan u (of ons) als handelaar leveren. Stockpair heeft echter de tijd genomen om hun eigen handelsplatform te ontwikkelen waardoor ze zich snel kunnen aanpassen aan veranderingen in de markt en voortdurend nieuwe en innovatieve functies kunnen ontwikkelen en toevoegen.

Hieronder een screenshot van de Stockpair website die beschikbaar is in een aantal talen waaronder, Engels, Nederlands, Spaans en Frans.

Het is gemakkelijk om een rekening te openen bij Stockpair en dit duurt slechts enkele minuten. Als eerste selecteert men ‘Open een account , vervolgens voer je een aantal persoonlijke gegevens in, maak de eerste storting en je kan de Stockpair trading room betreden.

In de Trading Room vindt je een grote selectie van activa, waaronder valuta, grondstoffen aandelen en indices van de verschillende markten over de hele wereld.

Om in binaire opties te handelen moet je eerst een activa selecteren en dan beslissen of de prijs omhoog of omlaag zal gaan bij de vervaltijd. Bij Stockpair kan gekozen worden uit verschillende vervaltijden waaronder extreem korte (15 of 30 minuten) of langere inclusief dagelijke, wekelijkse en maandelijkse.

In het voorbeeld hierboven hebben we gekozen voor een binaire optie op de EUR/USD met een vervaltijd van 15 minuten. Zoals vermeld, gaat het bij binaire opties om het feit dat je een marktbeweging correct voorspeld,  door middel van het Groene en Rode pijltje selecteer je omhoog of omlaag. In dit specifieke geval zie je dat een juiste voorspelling (in the money trade) je 82% winst zal ontvangen.

Door het bedrag van je investering te selecteren en op de “Kopen” knop te klikken wordt de binaire optie actief en hoef je in het geval van korte termijn opties alleen maar te wachten op het resultaat. De status van je Binaire Optie is zowel in de Trading Room als in het statusoverzicht onder “Mijn Account” terug te vinden.

Wanneer je een binaire optie met een vervaltijd van 1 uur of langer selecteert krijg je te maken met een van de unieke mogelijkheden van Stockpair en kun je deze optie op elk willekeurig moment voor de vervaltijd verkopen aan Stockpair. Hierdoor kun je eerder winst pakken of een verliezende binaire optie met minimaal verlies verkopen.

Wij handelen nu al meer dan een jaar bij Stockpair en in al die tijd hebben wij honderden binaire opties zonder een enkel probleem gekocht en verkocht. Wel hebben wij verschillende malen contact gezocht met medewerkers van Stockpair en elke keer stond een vriendelijk persoon ons ter woord en werden al onze vragen keurig netjes beantwoord.

In die tijd hebben wij ook een aantal keren geld opgenomen van onze Stockpair rekening en ontvingen wij telkens ons geld binnen 4 werkdagen wat heel snel is in vergelijking met andere binaire opties brokers.

Ter conclusie, wij zijn dus van mening dat Stockpair de beste binaire opties broker is. Niet alleen is het handelsplatform het beste wat wij tot nu toe hebben gezien (en we hebben al heel wat brokers getest) maar ook alle andere aspecten van deze broker kloppen als een bus.