Er zijn een aantal redenen waarom handelen met binaire opties immens populair is geworden maar er zijn ook een aantal veel voorkomende problemen met binaire opties. Omdat een kwaliteits website zowel positieve als negatieve aspecten moet tonen nemen wij in dit artikel een kijkje naar de twee meest voorkomende problemen met binaire opties waarover, wij met regelmaat, vragen in onze mail ontvangen.

Probleem # 1

“Een slechte ervaring met een Binary Opties Broker”

Ja er zijn mensen die een slechte ervaring gehad hebben met een binaire opties broker. Zoals wij hebben geconstateerd en als vermeld in andere posts op deze website is er een groot verschil in het product en de kwaliteit van de dienstverlening van de verschillende brokers.

Zoals je kan lezen op onze Over ons pagina is onze website opgezet als tegengewicht tegen de vele ‘nep’ websites die er zijn, die alle binaire opties brokers prijzen. Vaak zijn deze sites het eigendom van een broker of van iemand die wordt betaald door de broker om positieve reviews te geven.

Veel voorkomende problemen zijn: het moeilijk plaatsen en sluiten van transacties, onnauwkeurige live-tarieven, geen ondersteuning of het ontbreken daarvan en als je op het internet kijkt vindt u ook een aantal horror verhalen over mensen die proberen om hun geld van minder gerenommeerde brokers te ontvangen.

Oplossing

Handel bij een van onze aanbevolen binaire opties brokers waar wij al jaren handelen zonder problemen.

  • Vermijd brokers zonder bedrijfsinformatie
  • Vermijd brokers die zinloze onderscheidingen op hun website tonen zoals “Best Makelaar in 2011” van een vage website.
  • Vermijd brokers die virtuele kantoren gebruiken om de handelaar  te doen geloven dat ze gevestigd zijn in hun eigen land.

Probleem # 2

“Ik verloor al mijn geld in slechts twee trades” (of iets dergelijks)

Ook al kun je met Binaire Opties snelle en hoge winsten maken dan nog is het niet slim om al je geld op een enkele of een paar trades te riskeren. Net zoals met elke andere vorm van financieel handelen zal iedereen af en toe een binaire optie kopen die verliest en daarop verlies lijden

Oplossing

  • Bepaal het maximale bedrag dat je riskeert op een enkele trade door gebruik te maken van “Money Management” technieken. Een goede richtlijn is om nooit meer dan tussen de 2 en 5% van je geld in te zetten op een enkele trade.
  • Doe je huiswerk en besteed wat tijd aan het onderzoeken van de markten en de actieven waarin je wilt handelen. Mocht je voor het eerst in binaire opties handelen focus dan op een enkel of misschien twee activa en bestudeer hoe de prijzen hiervan  bewegen. Een voorbeeld  is de EUR/USD en het volgen van al het nieuws over de problemen in Griekenland en de rest van Europa.

Stockpair is zonder meer de beste Nederlandse binaire opties broker met het beste handelsplatform, de meeste opties en de beste support afdeling van alle brokers die wij tot nu toe hebben getest.